Sloep of tender kopen?
Ga naar ons Marktplaats profiel

Inkoop

Uw boot verkopen?

Bent u op zoek naar een koper voor uw boot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hiervoor eenvoudig uw boot aanbieden, of contact met ons opnemen. Dit is geheel vrijblijvend.

Wat bieden wij u aan?

  • Een eerlijke prijs zonder gedoe achteraf: Wij garanderen u een transparante en rechtvaardige prijs voor uw boot, zodat u zeker weet dat u een goede deal krijgt zonder verrassingen achteraf.
  • Ophalen binnen 48 uur: Zodra we tot een prijsafspraak zijn gekomen, halen we uw boot binnen 48 uur op, ongeacht of deze zich bij u thuis of op een ligplaats bevindt. Dit doen we door heel Nederland, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport.
  • Aankoop in huidige staat: Wij kopen uw boot of sloep in de staat waarin deze zich bevindt. U hoeft zich geen zorgen te maken over reparaties of onderhoud voordat u de boot aan ons aanbiedt.
  • Veilige en voorafgaande betaling: U ontvangt de betaling vooraf, per bank of contant, zodat u zeker weet dat alles geregeld is voordat de boot wordt opgehaald.
  • Eenvoudige aanmeldingsmogelijkheden: U kunt uw boot aanbieden via verschillende kanalen die voor u het makkelijkst zijn. Neem contact met ons op door te bellen, een WhatsApp-bericht te sturen, of te mailen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en het proces in gang te zetten.
  • Uitbetaling op uw manier: Ontvang de betaling voor uw boot op de manier die voor u het beste werkt, of dat nu contant is of via een bankoverschrijving.

Waarom kiezen voor Berkhout Watersport?

Bij Berkhout Watersport begrijpen we dat het verkopen van uw boot een belangrijke beslissing is. Met onze jarenlange ervaring in de watersportbranche kunnen wij u de zekerheid bieden dat het verkoopproces soepel en professioneel verloopt. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw boot met de grootste zorg wordt behandeld en dat u een eerlijke prijs ontvangt.

Heeft u nog vragen of wilt u direct uw boot aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en zorgen ervoor dat uw verkoopervaring bij ons aangenaam verloopt. Berkhout Watersport is uw betrouwbare partner voor de verkoop van uw boot!

Voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten kunt u deze website raadplegen, of onze Marktplaats-pagina bezoeken. 

Contact opnemen

Wij zijn goed bereikbaar.

Hoe werkt het?

1

BOOT AANBIEDEN

2

VRIJBLIJVENDE PRIJSAFSPRAAK

3

BOOT WORDT OPGEHAALD

Boot aanbieden

Vul uw boot- en contactgegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.